Over Gisele

Mijn naam is Gisele Gastinet en ik woon in Parijs. Ik ben nu al enkele jaren gepensionneerd.

Ik wil u meteen al laten weten dat ik niet geboren ben met een speciale gave.

Mijn leven veranderde bijna 2 jaar geleden compleet, na een ongeluk.

Het gebeurde op een dinsdag, in de late namiddag. Ik kwaö terug van een wandeling op het platteland toen er een onverwachte, gewelddadige storm uitbrak. Ik zocht een plaats om te schuilen, maar werd geraakt door de bliksem. Een verschrikkelijke flits verblindde me, en ik viel op de grond. Ik bleef ongeveer 2 uur in een veld liggen. Deze twee uren hebben mijn leven veranderd, en dat ongeluk bleek het beste te zijn wat me ooit overkomen!

Ik zal u vertellen waarom.

Terwijl ik mijn buurvrouw vertelde over mijn ongeluk, kreeg ik de inval om haar om een munt van 2 euro te vragen. Ze waas hier best verrast door. Ze dacht dat ik een grapje maakte, maar omdat ik aandrong en omdat ze een vriendin van me was, gaf ze me een muntje. In ruil voor deze kleine donatie, gaf ik haar een reeks nummers en vroeg haar om ze zo snel mogelijk te spelen in haar favoriete kansspel.

Twee dagen later won ze 4 miljoen euro.

Dat waren de nummers die ik zag terwijl ik bewusteloos was. Het visioen was intens en duidelijk. Maar dat is niet alles. Ik ontmoette ook lichtwezens, die me een boodschap gaven.

Hier is het, woord voor woord:

« Gisele, we geven je de gave van helderziendheid. Dit zal je helpen om het materiele bezit van je geliefden te waarborgen, en van anderen die het nodig hebben. Je tijd is nog niet gekomen. Wanneer je terugkeert naar waar je vandaan komt, moet je je gave goed gebruiken door mensen te helpen die het verdienen en om een kleine donatie te vragen, als bewijs van hun oprechte wil om te veranderen. We komen je dan opnieuw bezoeken... »

Ik vond de winnende nummers voor mijn buurvrouw, zoals ik u al vertelde. Maar over de volgende dagen, gebruikte ik mijn gaven ook om een gezin te helpen dat veel geldproblemen had, en ook mijn vriendin, Ginette. Het kleine gezin won meer dan 1 miljoen euro en mijn vriendin won bijna 9 miljoen euro!

En als u zich afvraagt waarom ik er geen gebruik van maak om een gouden pensioen te verzekeren, is het antwoord eenvoudig: deze gave werkt niet voor mezelf.

De opdracht die de schepselen van het licht mij hebben toevertrouwd, bestaat erin dat andere mensen er voordeel uit kunnen halen, buiten mijn vriendenkring, en alleen mensen die het verdienen.

Alleen al over de laatste 3 maanden, heb ik tientallen mensen geholpen.

Als u vandaag deze zinnen leest, ligt dat niet aan toeval, maar is het inderdaad de manifestatie van de voorbeschikte wil.

Heeft u geen geld nodig, voor uzelf, voor uw dierbaren? Wilt u niet dat er een einde komt aan de moeilijke tijden aan het eind van de maand en dat uw leven verandert? Wilt u uw lot niet in handen nemen?

U verdient een helpende hand van het lot, want u bent een gul en aardig mens.

Daarom reik ik u mijn hand uit.

Maar dat is niet alles, want met de tijd krijg ik nieuwe gaven.

Ik kan ook uw geluk aanwakkeren, zodat het gul zal zijn op alle gebieden van uw leven, ik kan u ontdoen van de negatieve energieën, die schadelijk voor u zijn, ik kan contact opnemen met de wezens van het licht, zodat zij in uw voordeel kunnen tussenkomen, voor uw geluk.

Ik begrijp uw twijfels, want ik was net zo achterdochtig als ik geconfronteerd werd met grote beloften. Maar sinds ik getroffen werd door "goddelijke" donder, weet ik dat de Wezens van het Licht over ons allen waken.

En ik weet ook dat wonderen bestaan!

>> Laat me bewijzen dat ik de waarheid vertel door mij uw vertrouwen te schenken.

U verdient een nieuw leven.


Gisele Gastinet